© Powered by SiteSpirit

 
logo.png

ictwaarborg.png

touchscreen

PC Basic is ook leverbaar met een heus aanraakscherm. De PC Basic Touch is een beeldscherm en computer in één. Hierdoor kan de PC Basic Touch ook zeer goed worden geplaatst in de woonkamer.

De PC Basic Touch is verkrijgbaar met een groot 21,5" (54,6 cm) beeldscherm voor de prijs van € 1.199,-. Deze versie is aan te sluiten met één stekker en heeft een vast stroompunt nodig.

Wij hebben onze software geoptimali- seerd voor het gebruik met een aanraakscherm. U hoeft geen muis te gebruiken om een programma te openen maar kunt het programma van uw keuze openen door de "knop" op het beeldscherm aan te raken.

Dat is pas eenvoudig!

zorgenvrij-abonnement
Het zorgenvrij-abonnement biedt u uitgebreide hulp en verlengde garantie bij storingen en defecten, beveiligt uw computer tegen virussen en voert de laatste verbeteringen automatisch door. Meer informatie >>>

* Exclusief het PC Basic zorgenvrij-abonnement en internetabonnement.


Eenvoudig te bedienen
Servicemonteur aan huis
3 jaar uitgebreide garantie


Uitgesteld en/of gespreid betalen

PC Basic biedt u de mogelijkheid om uw aankoop uitgesteld te betalen. Wilt u uw aankoop niet in één keer betalen? Of wilt u net dat extra accessoire aanschaffen om uw aankoop compleet te maken? Dan kunt u eenvoudig uw aankoopbedrag spreiden middels Comfort Card. Lees hier meer >>>

geldlang.gif

pcbasictouch2014trans.gif