De computer waar iedereen mee overweg kan!
Print Friendly

Stage

erkend-leerbedrijf

Ben jij op zoek naar een stageplaats?

Wij zoeken stagiaires en afstudeerders met goede communicatieve vaardigheden. Je werkt bij ons in een jong dynamisch en enthousiast team van developers, marketeers, helpdeskmedewerkers en installateurs. Samen proberen wij van dag tot dag ons product en onze service te verhogen. Eigen inbreng wordt zeer gewaardeerd.

Je voelt jezelf prettig in een informele, platte organisatie met korte communicatielijnen Je weet jezelf professioneel uit te drukken, bent integer, eerlijk en zelfkritisch. Je bent collegiaal en je hebt een drive om jezelf te bewijzen en te willen doorontwikkelen in kennis en ervaring. PC Basic is gecertificeerd door Ecabo, relatie- nummer: 9753344.

Vacatures

Ben je niet op zoek naar een stageplaats maar wil je gewoon bij ons komen werken? Kijk dan hier voor al onze vacatures.

Bedrijfscultuur PC Basic:

Werken bij PC Basic betekent verantwoordelijkheid en teamspirit; werken in een gemotiveerd en enthousiast team. Het klinkt cliché, maar het is echt zo. Jij kunt bij ons je eigen ideale werkplek creëren.

Wij bieden een prettige werksfeer binnen een team, dat graag de handen uit de mouwen steekt en waar ruimte is om zaken te leren. Werktijden kunnen in overleg nader worden bepaald.

Beschikbare stages:

Helaas geen stages beschikbaar

Wat we doen:

Het internet en computers hebben veel te bieden, voor iedereen. Maar het gebruik van computers is nu vaak ingewikkeld en onveilig. Wij willen dat iedereen makkelijk, veilig en zonder zorgen gebruik kan maken van de mogelijkheden die computers en internet te bieden hebben. Om dat doel te bereiken hebben we onze speciale software ontwikkeld: makkelijk te bedienen, veilig, kant en klaar & onderhoudsvrij. Onze software is bijzonder geschikt voor startende computer- gebruikers. Door ons serviceabonnement kunnen wij volledig garant staan voor de werking en veiligheid van onze software.

PC Basic Busje

WP-Backgrounds by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann