Omring thuiszorg

Wist u dat onze PC Basic software en computers ook verkrijgbaar zijn bij de Omringwinkels?

Over Omring
Omring en haar voorgangers hebben al meer dan honderd jaar hun wortels in West-Friesland en de kop van Noord-Holland. Zij richten zich op mensen die zorg nodig hebben op kwetsbare momenten. Altijd vanuit de visie dat ieder mens een individu is en zelf zijn of haar eigen leven wil inrichten. Omring draagt met zorg bij aan de kwaliteit van samen leven. Vanuit de kernwaarden eigen regie, samen en positief. Door mensen te stimuleren de dingen te blijven doen, die zij zelf kunnen doen. Met de inzet van familie, bekenden en vrijwilligers.

Omringwinkels
Omring beschikt over vijf eigen Omring thuiszorgwinkels in Hoorn, Schagen, Den Helder, Den Burg en Bovenkarspel. Hier kunt u terecht voor de aanschaf van diverse (zorg-)hulpmiddelen maar ook voor de eenvoudige computers van PC Basic. In alle Omringwinkels kunt u meer informatie krijgen over onze producten en diensten.

Wilt u zelf ervaren hoe PC Basic werkt? Bezoek dan de Omringwinkel in Hoorn, hier kunt u zelf plaats nemen achter een demonstratiemodel en zelf ervaren hoe het is om met een PC Basic te werken. Een afspraak maken voor een demonstratie in de winkel is niet noodzakelijk maar kan wel, zo bent u ervan verzekerd dat de medewerkers alle tijd voor u hebben om samen te kijken naar de mogelijkheden van PC Basic. Telefoon: 0229 – 206 777.

Heeft u een Omringpas? Vraag in de winkel dan even naar de actievoorwaarden 🙂

Omringwinkels

Hoorn
Omringwinkel
Nieuwe Steen 36
1625HV Hoorn

Schagen
Omringwinkel
Zuiderweg 21
1741NA Schagen

Den Helder
Omringwinkel
Prins Hendriklaan 2
1781KA Den Helder

Den Burg
Omringwinkel
Schoonoordsingel 44
1791EG Den Burg

Bovenkarspel
Omringwinkel
Middenweg 6A
1611KP Bovenkarspel