Senioren Society

Senioren Society is een familiebedrijf dat zich richt op de dienstverlening aan senioren. Wij staan ten dienste van ouderen die graag lang, zelfstandig en comfortabel in hun eigen huis willen blijven wonen. We staan voor goede kwaliteit en service. Daarom adviseren wij u de door ons geselecteerde bedrijven in te schakelen die kwaliteit, integriteit en service hoog in het vaandel hebben staan. Dat geeft u zekerheid bij de door u te nemen beslissingen.

Je eigen huis, fijne mensen om je heen. Zelfstandig blijven, onafhankelijk en toch verbonden met anderen, zo lang mogelijk. Het kan, moet en….. maakt gelukkig! De samenleving verandert, mensen en organisaties moeten zich aanpassen. Met techniek in huis, domotica, hulpmiddelen en dienstverlening kunt u daarvoor zorgen. Het moet ook, want de overheid trekt zich steeds meer terug. Dat is niet per se erg, want het maakt mensen ook vindingrijk bij het zoeken naar mogelijkheden om zelfstandig te blijven.

Betsy de Keizer: “Ik ben dienstverlenend opgevoed. Je moest wat voor een ander doen. Zo kwam mijn bedrijf De Keizer Makelaardij tot bloei, met ruim 40 medewerkers. Ik gaf en ontving ruim dertig jaar vertrouwen, kennis en praktische hulp. En nu hebben mijn kinderen en ik Senioren Society opgericht. Waarom? Om u goed, deskundig en betrouwbaar van dienst te zijn bij al uw vragen die te maken hebben met ouder worden. Heeft u daarover een vraag? Wij hebben bijna altijd het antwoord. Word daarom lid van Senioren Society. Het lidmaatschap is gratis. En…. u krijgt elke vrijdagmorgen een email met twee “Weetjes”, zodat u op de hoogte blijft van de nieuwste ontwikkelingen. U wordt daar beter van. Mijn familie en onze partners, wijzen u graag veilig de weg”.

Bekijk de website van SeniorenSociety.


home-partners-seniorensociety-logo

betsy-de-keizer