* Reguliere verkoopprijs G DATA Internet Security 1-PC, 12 maanden = € 39,95.
** Woont u als abonnee buiten ons werkgebied dan hanteren wij standaard € 70,00 incl. BTW aan voorrijkosten per afspraak.

Iedereen heeft wel eens een vraag over het gebruik van een computer

Als u met een vraag zit over uw computer, laptop of tablet, wilt u die direct stellen en meteen weer verder kunnen. Aan wie stelt u die? U kunt uw zoon, dochter, handige buurjongen of een student vragen, maar het liefst lost u het zelf op. Of stel uw vraag aan een expert die ervoor zorgt dat u in een mum van tijd weer verder kunt. De medewerkers van PC Basic helpen u direct verder bij vragen en problemen met uw computer, laptop en tablet.

Goed om te weten

  • De minimale duur van een abonnement is 12 maanden
  • Als abonnee profiteert u bij service aan huis van 25% korting op ons standaard uurtarief van € 69,00 (incl. BTW)
  • Binnen ons werkgebied betaald u als abonnee geen voorrijkosten (normaal € 35,- incl. BTW).
    Buiten ons werkgebied berekenen wij altijd een vast tarief aan voorrijkosten van € 70,00 incl. BTW.
  • Na de eerste 12 maanden, per maand opzegbaar per mail / telefoon / post
  • Betaling via automatische incasso, rond de 26e van de maand, voor de aankomende maand
  • Extra kosten buiten uw abonnement worden apart gefactureerd en dienen ook apart te worden betaald dit kan niet via uw automatische incasso.
  • Voor iedere afspraak aan huis hanteren wij minimaal 45 minuten.

Met een abonnement krijgt u altijd een deskundige medewerker aan de lijn die antwoord geeft op uw vragen en u verder kan helpen met uw computer of laptop. U mag ons zo vaak bellen als nodig is, gelukkig lossen wij de meeste problemen al binnen enkele minuten op. 

Abonnee worden?

U kunt simpel en snel abonnee worden per telefoon, mail of stuurt u ons een brief. U verzoekt ons daarbij tot directe levering van de dienst binnen uw 14 dagen herroepingsrecht. Wij maken dan een afspraak met u voor het installeren van de software welke wij gebruiken om hulp op afstand te kunnen bieden en leggen u uit hoe dit werkt. Heeft u ondanks alle informatie op deze pagina nog vragen dan beantwoorden we die graag voor u, bel 085 – 877 00 99.